שאלה לד"ר גירון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/08/2009 | 22:34 | מאת: אורלי

ד"ר גירון שלום!! ממתינה לניתוח שרוול על ידך בפברואר.האם יש התקדמות בנוגע לזירוז הניתוחים כפי שאמרת שיהיה במידה ויפתחו את חדר הניתוח אחה"צ? שאלה שניה, האם יש הנחיות כשלהן בנוגע למנותחים עתידיים עקב שפעת החזירים? האם צריך לפחד להתנתח עכשיו?

שלום רב, לצערי עדיין לא זז כלום אבל אסןר להתייאש. אני מאמין שתנותחי לפני פבר. אין הנחיות חדשות לגבי שפעת החזירים ומי שבריא בזמן הניתוח יכול להנתח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר