קריטריון לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/08/2009 | 19:24 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון שלום לפי המלצתך, פניתי לרופא אורטופד ואני אכן סובלת מביות רגליים נפיחויות ובצקות , לאחרונה החלו אצלי הקאות במשך היום במיוחד בלילה ובהזעת יתר הBMI שלי הוא 35.32 הכולסטרול אצלי עדיין גבוהה האם יש מצב לקבל אישור לניתוח אני כבר מיואשת ולא עומדת יותר בסבל הזה רופאת המשפחה שלי מאוד ממליצה ומבינה אותי אבל זה לא מספיק . מה עלי לעשות ? בבקשה תעזור לי (הפנו אותי לפרופסור רובין האם לדעתך הוא יכול לעזור לי ?)

שלום רב, עלייך לבקש מרופא המשפחה לכתוב מכתב עם המלצתו ולצרף את המלצת האורטופד ולהפנות אותו למחוז לקבלת אישור. במידה והם יאשרו את הניתוח אז אין בעייה לנתח אותך. אני לא יודע אם פרופ' רובין יכול לעזור. הוא כירורג כמוני. את יכולה לנסות אם את רוצה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר