סיכויים לתמותה בניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/08/2009 | 08:50 | מאת: מירי

בהמשך מה הסיכוי לא למות בניתוח, לבי אמ אי 60? האם יש מומחה שמנתח בארץ שמנים כמותו.

שלום רב, הסיכוי למות מניתוח מעקף קיבה הינו כ 0.5% ובניתוח שרוול פחות. יש בארץ מס' מומחים בבתי החולים השונים המתמחים בניתוחים להרזייה ובין היתר מידי פעם מנתחים אנשים מאוד שמנים. ישנם דרכים להפחית את סיכוי התמותה, כמו לעשות קודם ניתוח פחות מסוכן כמו שרוול קיבה ואחר כך אם יש צורך לעשות ניתוח מעקף. האדם הכי שמן שאני ניתחתי שקל 220 ק"ג. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר