ניתוח לאחר לידה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/08/2009 | 11:16 | מאת: ורד

אני בת 37, BMI 37, יש לי שלושה ילדים קטנים, הצעיר שבהם בן חודשיים לאחר ניתוח קיסרי. אני מניקה. סבלתי במהלך ההריון מסכרת הריון ולאחרונה עברתי בדיקת העמסת סוכר כאשר הערך בצום היה 101, לאחר שעתיים 71. בהריון עליתי 10 ק"ג, כלומר, כרגע אני במשקל שהייתי לפני ההריון. לאחר שנים ארוכות של נסיונות להורדה במשקל החלטתי לעבור ניתוח שרוול ושאלתי היא לגבי המועד: כמה זמן לאחר הלידה (בניתוח קיסרי) ניתן וכדאי לעבור את הניתוח?

שלום, הייתי מחכה חצי שנה לפחות. לא בטוח שהניתוח יאושר לך כי ה BMI שלך גבולי. מקווה שכן. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר