לא יודע באיזה סוג ניתוח לבחור?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/08/2009 | 20:22 | מאת: שאולי

שאלה קטנה או קצת גדולה במקרה שלי אני בן 32 שוקל 118 ק"גהגובה שלי הוא 171 ס"מ איך אני יודע איזה ניתוח טוב עבורי כל הבדיקות שלי תקינות אני לא סובל מסוכר יתר או מחלה כרונית אחרת מאוד הייתי רוצה לחזור למשקלי הקודם כמו כל השנים בהם הייתי רזה אודה לכם על המלצה לצורך קריאה על הנושא והפנייה לגורם הרלוונטי

שלום רב, אתה יכול למצוא הרבה מידע באתר www.wecan.co.il גם באתר שלי יש מידע www.isradoctor.co.il/nissim_geron.html הרבה תלוי בהרגלי האכילה שלך. אם אינך מכור למתוק אז נראה לי ששרוול קיבה יעזור לך מאוד. אם תרצה אתה מוזמן לייעוץ במרפאה שלי טלפון 04-8810663/4 בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר