האם ניתוח טבעת הפיך?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/07/2007 | 09:06 | מאת: אסתריקה

ברצוני לשאול את ד"ר גרון האם ניתןח טבעת הינו הפיך ואפשר אחרי כמה שנים להסירו. והאם הליך כזה הינו כדאי.ודבר נוסף האם הקיבה לא משתנה במשך הזמן עם הטבעת?

שלום אסתריקה ניתוח טבעת הינו ניתוח הפיך. בעיקרון ניתן להוציא את הטבעת. אנחנו מוציאים את הטבעת רק אם יש סיבוך הדורש הוצאת הטבעת. לא מוציאים אותה סתם לבקשת החולה. הוצאת הטבעת בדרך כלל מלווה בעלייה חזרה במשקל ולכן היא צריכה להשאר לתמיד. הקיבה לא משתנה. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר