האם יש כבר נסיון מה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/08/2009 | 15:37 | מאת: ליז

שלום האם יש כבר נסיון של חולים שנה שנתיים אחרי נתוח שרוול מה מצבם מסחינת משקל מה מצב בריאותם הכללי מנסיון שלי אחרי 3 ניתוחים להצרת קיבה ואחד לפני הרבה שנים קשירת מעיים שלמזלי בוטל עכב אי ספיגה וירידה דראסטית כמעט מתתי.) לא שרוול עד שלא התחלתי ללכת לקבוצת תמיכה של אכלני יתר - או אי OA, עד שלא התחלתי לטפל במצב הריגשי נפשי שלי על בסיס יומי עליתי את רוב המשקל שירדתי עקב הנתוחים ופגשתי הרבה חברים שהניתוחים עזרו להם רק בהתחלה אחר כך מצאו דרך לאכול אוכל שמשמין טפול אם כבר הלכתם לניתוח כדאי לכם לבדוק גם את קבוצות התמיכה כמו או אי - אכלני יתר אנונימיים http://www.oa-israel.org/

יש נסיון של משרוולים אחרי שנתיים ושלוש. ברוב המקרים התוצאות מעודדות. בנושא השמנה מה שקובע זה הטווח הארוך כלומר 5 ו 10 שנים. אני מצטרף בחום להמלצה של קבוצות תמיכה וטיפול משלים פסיכולוגי/רגשי/ דיאטני. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר