אספרין לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/08/2009 | 09:03 | מאת: אפרת

לד"ר גירון שלום! שלום לד"ר קידר! א. אני בת 60 חודש ימים לאחר ניתוח שרוול. לפני הניתוח לקחתי פעם ביום אספרין. מספר ימים לאחר הניתוח המשכתי לקחת את האספרין שוב. קראתי בפורום "משורוולים" שכדור זה אינו מומלץ לאחר ניתוח שרוול. הייתי רוצה לדעת מהי דעתך בנושא? אני רוצה להוסיף שיש לי בעיה בכליות (1.8 קריאטנין). ב. האם אתה ממליץ גם על לקיחת צנטרום סילבר? אומפרדק 40 מ"ג? תודה

שלום, אספירין יכול לגרום לגירוי לדופן הקיבה. אני לא חושב שהוא מזיק למשוורול אחרי ההחלמה מהניתוח יותר מאשר לאדם רגיל. במיוחד עם לוקחים תרופות שמפחיתות את חומציות הקיבה כמו אומפרדקס, לוסק, לנטון ואחרות. במידה ויש צרבות כדאי לקחת אחת מהתרופות שסותרות חומצה. לגבי ויטמינים מומלץ לקחת תכשיר של מולטיויטמין. יש הרבה חברות בשוק ואין לי העדפה כלשהי בנושא. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר