אהלן מלאך יקר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/08/2009 | 23:58 | מאת: ישראל מ

אז נכנסתי לראות לשלומך... אני? מצויין חצי שנה אחרי הניתוח 33 ק"ג פחות הגעתי ליעד. בת זוגתי גם כן במצב מעולה 25 ק"ג פחות והיא באמצע הדרך אנחנו מאושרים ומודים יום יום לך ו לד"ר חזן על הטיפול, היעוץ והניתוח. אני הפסקתי עם כול כדורי הלחץ דם וזוגתי הפסיקה להזריק לסכרת.. ממתין לראותך במועדון השייט... בברכת סוף שבוע רגוע לך ולכל חברי הפורום.

שלום ישראל תודה רבה על העדכון. יישר כח אני אגיע למועדון לא אוותר על התענוג. ביי דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר