קיצור תורים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/08/2009 | 23:06 | מאת: חלי49

קבלתי תור לשרוול בפוריה 13 דצמבר מה אפשר לעשות על מנת להקדים את התור מה עלות הניתוח באסותא חיפה? אני חברת קופת חולים כללית ויש לי ביטוח משלים פלטינום

שלום רב, הדבר היחידי להקדמת התור הוא להתקשר למזכירה ולבקש להיות ברשימת המתנה וברגע שיש ביטולים אנחנו מזמנים.(גם שם יש ממתינים...) לגבי אסותא חיפה עם פלטינום, העלות כולל המכשירים וההשתתפות העצמית יכול להגיע לסביבות 7000 ש"ח. מידע מדויק בטלפון 1800205205 במידב ותבחרי לעשות באסותא אז ניתן לנתח ממש בהקדם (חודש הבא) בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר