אישור לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/07/2009 | 22:29 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון שלום מה צריך לעשות בכדי לקבל אישור מהנהלת המחוז ? הרופאת משפחה שלחה מכתב עם כל הפרטים שלי , האם צריכה ללכת לעוד גורמים אחרי שמקבלים תשובה ? עם BMI 35.32 ועם היסטוריה משפחתית של בעיות השמנה כגון : סכרת ולחץ דם זה עדיין לא מספיק בכדי לקבל אישור ?

שוב לצערי אני חושב שזה לא מספיק. במידה ולא יאשרו את יכולה לערער אבל אני לא חושב שזה יעזור. אישורים מאורטופד על בעיות בגב או ברכיים וכו' יכול לעזור. בעיות נשימה בשינה, דו"ח מעבדת שינה ועוד יכולים לעזור. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר