שנה עברה ואני מרוצה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/07/2009 | 21:38 | מאת: אילנה מ

ד"ר גירון שלום, לפני שנה ושבוע ניתחת אותי באסותה לב המפרץ, אני פחות 37 ק"ג, עם BMI 28 ירדו לי רמות הסוכר לתקין, כמעט הייתי על סף מחלת הסכרת, עם BMI 40. תודה על העזרה, אני מרגישה שעזרת לי והצלת את חיי. אני היום מקפידה על אורח חיים בריא, אכילה נכונה וספורט ומקווה להמשיך ולשמור על הבריאות. כמו כן לכל מי שמעוניין לעבור ניתוח של השמנת יתר אני ממליצה מאוד, רק צריך לדעת שצריך אחרי זה לשמור כי מי שלא ישמור על תזונה נכונה וספורט עלול לעלות במשקל שוב. בהצלחה לכולם ותודה שוב לד"ר גירון מאילנה

שלום אילנה, תודה רבה על העידכון. מאחל לך המשך בריאות והצלחה בשמירה על מה שהשגת. המשיכי לעדכן מידי פעם. כל טוב דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר