- אכזבה - אכזבה - אכזבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/07/2009 | 21:19 | מאת: טל כהן אילתתתת

בס"ד יולי 2009 שלום לכולם ... אני וחברתי הטובה החלטנו שאנו הולכות לעשות את ניתוח השרוול . שתינו אחרי שלושה לידות בניתוחים קיסרים . הופנינו ע"י רופאינו לפרופסור רובין בבלינסון . אחרי פגישה ראשונית עימו ..נשלחנו לערוך בדיקות מקיפות שארכו כשלושה וחצי חודשים. חזרנו לפרופסור עם כל הבדיקות (טיסות , הפסד ימי עבודה ..בייביסיטרים מוניות וכו').. פרופסור רובין קיבל אותנו לשלוש דקות בדיוק וביקש שנשוב לתרום ניתוח בתאריך 22.07.2009 לי אישית היתה פגישה לא נעימה עם האינדוקרינית ד"ר רות בבלינסון ..כשנכנסתי אליה לקבל אישור לניתוח היא טענה בפניי (בחוצפתה)שבורא עולם ברא את הטבע כך ש.."איילה לא יכולה להיות פרה וכמו כן פרה לא יכולה להיות איילה" . החלפתי רופאה , ועשיתי את כל הבדיקות (הלא שגרתיות) שנתנה לי אותה ד"ר רות הנחמדה .קיבלתי זימון חזרה ל20.07.2009 יומיים לפני הטרום ניתוח ... הגעתי שוב לבלינסון עם כל הבדיקות (איסוף שתן 24 שעות ..העמסת סוכר וכו') והאינדוקרינית המקסימה קיבלה פניי בחום המליצה לי על הניתוח (השרוול) פירגנה מאוד , לקחה ממני עוד דמים ..ורק אז נתנה לי אישור לניתוח ..והנה אני מוכנה לטרום ניתוח עוד יום וחצי .. חזרתי לאילת לילדיי ...שבוקר למחרת ....ממש יום לפני הטרום ניתוח חברתי מבשרת לי שהיא קיבלה שיחה מבלינסון ש.... ----------------------אין תקציב יותר לניתוחים הנ"ל - אין ניתוח אין הגשמת חלומות אין פשוט אין !!!!!---------------- בבלינסון אין מענה..מחדר לחדר ממרכזיה לתא קולי ...חוצפה ! חמישה חודשים...של מתחים התרגשויות כמעט לגעת בחלום... איזו אכזבה ... טל וחגית אילת ...

29/07/2009 | 10:33 | מאת: מירי

גם אני סיימתי את כל הבדיקות בכדי לעבור ניתוח שרוול בבלינסון ןקיבלתי תשובה שיש להמתין שנה בתור אחרי כל הבדיקות זה מאכזב מאוד ומעצבים גורם לי לאכול עוד.המיואשת,כבר בניתי על קנית ארון נוסף לבגדים במידות קטנות יותר.

שלום רב, אני בהחלט מבין את האכזבה. לצערי הרב בגלל הביקוש הרב והעומס על חדרי הניתוח בבתי החולים הציבוריים יש תורים ארוכים שהולכים ומתארכים. אצלי בבית חולים פוריה התורים הם 7 חודשים... זו לא נחמה אבל עם ביטוחים משלימים של כללית ומכבי או ביטוחים של חברות ביטוח, ניתן לעשות את הניתוחים בבתי חולים כמו אסותא. מאחל לכם בהצלחה דר' נסים גרון

29/07/2009 | 13:23 | מאת: לנה

אני ממליצה לך על אסותא, אומנם זה פרטי ועולה כסף, אבל אם יש לך מושלם זה עולה גרושים בסביבות 2000-3000 שח שאפשר לפרוס אותם ב 19.7 עברתי ניתוח באסותא חיפה מרוצה עד אין סוף,ולניתוח חיכיתי איזה 3 שבועות הטיפול והמעקב אחרי הניתוח בהרבה יותר טוב ,מאשר בבי'ח ציבורי דרך אגב דר' ניסים גירון הוא נחתח אותי, והוא מהמם!!!!!!! בהצלחה

08/08/2009 | 23:05 | מאת: דנה

בתר אחת שעברה את הניתוח בבני ציון חיפה - תגלשי קצת ותראי שיש מרכזים שההמתנה לא עולה על חודש לאחר סיום כל הבדיקות.

10/08/2009 | 22:28 | מאת: נינט

ערב טוב לכולם! אשמח מאד לדעת לגבי הניתוח שקראתי השרוול, מהו?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר