אישור לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2009 | 22:16 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון שלום! כשפניתי לרופאת המשפחה שלי , היא אמרה לי שאני מתאימה לניתוח מאחר וה-BMI שלי הוא 35.32 ויש לי כולסטרול גבוהה והיסטוריה משפחתית עם סכרת . שאלתי היא אם במידה ואני אספיק לרדת במשקל כמה קילוגרמים בודדים עד שיאושר לי הניתוח האם אני אוכל עדיין לעבור את הניתוח ? האם אתא כמנתח יכול לדחות את הניתוח? מה עושים במצב זה ?

שלום עופרה, אני בכלל לא משוכנע שהניתוח יאושר לך. כולסטרול מוגבר לבד אינו נחשב כמחלה נילוות שמביאה לאישור ניתוח כאשר ה BMI מתחת ל40. עלייך לבדוק ולקבל אישור לניתוח מהנהלת המחוז. אישור רופא משפחה אינו מספיק. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר