מחפשת מידע

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/07/2009 | 22:52 | מאת: ליאת

שלום רב, אני חושבת כבר זמן רב (יותר מחצי שנה) על ניתוח קיצור כיבה. היכן אוכל לקבל פרטים - סוגים, מחירים, סיכונים, השתתפות הקופה (מכבי), ועוד... מצטערת על הבקשה הכוללת אך אני לא כ"כ יודעת היכן להתחיל. תודה מראש ליאת

שלום ליאת, השאלה שלך באמת כוללת מידי, יש אתר שנקרא www.wecan.co.il שמכיל הרבה מאוד אינפורמציה. את יכולה להגיע אלי למרפאה של מכבי בחיפה (אסותא קניון לב המפרץ 048810663/4) ותוכלי לקבל ממני את כל האינפורמציה. בעיקרוןבואי לשמוע ואז תוכלי להחליט מה לעשות. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר