כריתת כיס מרה..בשיטת לאפרוסקופית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/07/2009 | 18:39 | מאת: נס קפה

ב..14.7.2009 עברתי כריתת כיס המרה לאפרוסקופית שוחררתי למחרת אחריי בדיקות .ואמרו שהכול תקין.מאז אני סובלת מכאבים מיתחת לחזה שגם שם יש פתח...כואב לי גם צד ימין שנותן למותן...האים זה תופעות שאחרי או מה עלי לעשות?הבנתי מהרופאים ששבוע מנוחה ואני חוזרת לשיגרה רגילה..אני כימעט שבועיים אחרי ועדיין אם כאבים....תודה

שלום רב, בדרך כלל אחרי שבועיים כבר לא אמורים להיות כאבים. לפעמים נשארים קצת כאבים. במידה והכאב חזק ומטריד מאוד כדאי לעשות בדיקות שכוללות ספירת דם מלאה, בדיקת תיפקודי כבד ואולטראסאונד של בטן עליונה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר