בקע שרעפתי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/07/2009 | 20:08 | מאת: מתלבטת

אני שוקלת ברצינות לעבור ניתוח שרוול. כדי להחליט איזה ניתוח עדיף נשלחתי בין השאר לצילום וק"ת ונמצא שיש לי בקע שרעפתי גולש קטן ורפלוקס (ללא סימפטומים). האם ממצא זה עלול למנוע את האפשרות לעבור ניתוח שרוול (אני מעדיפה שרוול על מעקף)? מה ההשלכות של ממצא זה על מנותחי שרוול? קראתי שלעיתים הבקע נובע מההשמנה ומסתדר אחרי ניתוח.

שלום למלבטת, לפי התאור שלך אין לזה כנראה משמעות ואפשר לעשות שירוול קיבה. לפעמים יש מעט צרבות אחרי הניתוח שחולפות בדרך כלל אחרי כ 3 חודשים. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר