דלף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/07/2009 | 22:36 | מאת: חן

כיצד מרגישים (באופן פיזי) כאשר יש דלף בקיבה לאחר ניתוח שרוול? האם הבדיקה בבי"ח (הצילום) מספיקה?

שלום רב, דלף הינו סיבוך רציני שבו דולף תוכן מהקיבה לחלל הבטן. הדלף גורם לדלקת באזור ובעקבותיה כאבים, עליית חום ושינויים בלחץ דם ודופק. בנוסף יכולה להופיע הפרשה עכורה בנקז ושינויים בספירת הדם. התמונה הקלינית היא הדבר החשוב והקובע. הצילום יכול להדגים או לא להדגים את הדלף. אני מקווה שלא יהיה דלף... בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר