ניתוח ןסיבוכיו

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/07/2007 | 10:49 | מאת: אריאלה

שלום, תודה על המענה המהיר. היום במצבי ההרזיה היא יותר שולית. התסכול שלי וההרגשה הלא טובה הכללית היא בגלל אי היכולת לאכול כל כך הרבה דברים. הייתי אצל כמה כירורגים ועשיתי צילום קיבה ואפילו סי.טי. חוץ משבר בדופן הבטן ובצקות בושט (שקורות מידי פעם ועלי להתאשפז לקבלת נוזלים ולחכות בסבלנות בערך שבועיים שזה יעבור) הם לא מצאו כלום שגורם להקאות ואי יכולת לאכול מוצק. אשמח אם תידע אותי ברופאים כירורגים שידעו איך לגשת לבעיה ומבינים בטבעת הישנה והשלכותיה. הגסטרו שמטפלת בי טוענת שבכל מקרה יש לנתח כדי לתקן את השבר. איני רוצה יותר ניתוחים להרזייה אלה משהו שיוכל לתקן חלק מהנזק שנעשה ויעזור לי לאכול נכון ולא רק גרברים מרקים ודייסות. הכירורגים שהייתי אצלהם אינם מוכנים להתעסק עם מצבי למרות שיש לתקן את השבר. האם ידוע לך על משהו שכן יוכל לטפל בי?

אם תוכלי להשיג התחייבות לבית חולים פוריה למרפאות חוץ וחר כך לצורך ניתוח אשמח לעזור לך. במידה ולא את יכולה להגיע אלי למרפאה פרטית באסותא לב המפרץ בימי ג' אחה"צ. אני צריך לראות את הצילומים וה CT וכן דוחות של גסטרוסקופיה ואז הוחל לייעץ לך לגבי אמשך טיפול. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר