שנה עברה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/07/2009 | 07:47 | מאת: רוית

בוקר טוב ד"ר. עברה שנה נותחתי ב- 10.7.08, היום 41 ק"ג פחות משנה שעברה, נשארו לי 9 ק"ג לרדת היות שהייתי בעודף של 50 ק"ג. אין מאושרת ממני, אני נראת אדם אחר.מרגישה אחרת. לא היית מזהה אותי. שוב רק תודות ותודות. לכותבת שאחרי בטווח של שנה מתוך החתכים שעשה לי הד"ר כבר 3 לא רואים בכלל,(ושאלה יהיו הדאגות שלנו, את החוטי תלבישי רק בבית). רק בריאות רוית

07/07/2009 | 07:48 | מאת: רוית

חוטי = חוטיני

07/07/2009 | 15:24 | מאת: מתלבטת

תודה מראש.

09/07/2009 | 09:07 | מאת: רוית

שינוי מין........... סתם. ניתוח שרוול קיבה. אל תתלבטי - מתלבטת.

שלום רוית, שמחת אותי מאוד. אני מאחל לך שתמשיכי להיות מרוצה ובריאה. אנא השמיכי לעדכן. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר