קיבוץ חצור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2009 | 10:12 | מאת: ג'ודי

עברתי לפני 5 שנים ניתוח טבעת אך שמנתי חזרה (לא את הכל אבל חלק גדול) כעת אני בת 55 שוקלת 112 ק"ג ומתעניינת בניתוח שרוול שהומלץ לפני ע"י רופאה שהייתי בביקורת אצלה, יש לי לחץ דם גבוה, כולסטרול גבוה, וכאבים חזקים ברגליים האם אני מתאימה לניתוח כזה ומה הם המנחים המתאימים ביותר עבורי?

שלום לך חסר הגובה כדי לקבוע אם את מתאימה אבל בעיקרון כן, את מתאימה וכדאי לך לעשות ניתוח. יש לפנות לכירורגים שיש להם ניסיון בניתוחים חוזרים. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר