שרוול 2 סמ

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2009 | 00:02 | מאת: סיגל

דר גרון שלום רב. קראתי שמומחה בכיר באיכילוב ביצע ניתוח שרוול עם פתח אחד בגודל 2 סנטימטר. רציתי לדעת האם גם אתה מבצע ניתוח כזה?

שלום רב. יש היום כל מיני ניסיונות ופיתוחים עם מכשור חדש.זה עדיין בשלב די ראשוני ולא מפותח מספיק. ייתכן שבעתיד יהיה לזה מקום. אני לא עושה זאת מאחר ואני מאמין בצורך ביותר חורים כדי לאפשר ניתוח מדיוק יותר ובטוח יותר. אני חושב שמה שחשוב זה הבטחון של המנתח לעשות את הניתוח בצורה הבטוחה ביותר.בסופו של תהליך הצלקות הקטנות הן לא הבעייה אלא איכות הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר