ממהרת.....................

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/06/2009 | 23:35 | מאת: נטליה

דר גירון שלום. לפני כשבועיים הגעתי ליום הסבר ותידרוך בבית החולים פוריה. בסוף המצגת נתת לי דף ובו מספר בדיקות. עשיתי את כולם מלבד תפקודי ריאות שאני אמורה לעשות ביום שלישי הבא. שאלתי היא: מתי הסידרת ניתוחים הקרובה בפוריה? האם אפשר להקדים {גם אם זה אומר לנותח פרטי }על ידך כמובן אבקש כתובת או טלפון שאשפשר לברר זאת תודה תודה תודה

שלום נטליה, לצערי לא נראה לי שניתן לנתח בפוריה בזמן הקרוב. ההמתנה היא כ 7 חודשים... ניתן לנתח באופן פרטי או בכיסוי חברות ביטוח באסותט חיפה ואז ניתן לנתח עוד החודש. את מוזמנת להתקשר אלי 0506267486 ואשמח להסביר לך את כל האפשרויות. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר