נפתחו במקביל 2 פורומים חדשים....

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/12/2006 | 20:18 | מאת: רונית

"פורום השמנת יתר" ו"פורום השמנה קלינית" מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם. ומה בדיוק פירושה של השמנה קלינית. למה הכוונה?. והאם הפתרונות לשתי ההשמנות הן שונות? באיזה שיטת הרזיה מצדד ד"ר ניסים גרון? ואיך אפשר להגיע אליו. (במקרה ששיטתו מוצאת חן בעיני).

03/01/2007 | 00:57 | מאת: חיפאית

רונית, עד שמנהל הפורום יענה לך - בצד שמאל של העמוד תלחצי על שם מנהל הפורום ועל פי הפרטים הרשומים , תביני מה הכיוון העיקרי של הפורום. לעומת זאת, בפורום -השמנת יתר- בצד שמאל של העמוד בכותרת נושאים בפורום, תלחצי על המילים - על הפורום - שם יש הסבר מפורט במה עוסקים מנהלי הפורום ובהתאם לכך הפורום עצמו.

07/01/2007 | 13:38 | מאת: רונית

כפי שראית שם הפורום שונה. הפורום יעסוק בטיפול כירורגי בהשמנת יתר. כלומר ניתוחים לצורך הרזיה למי שנזקק לכך ועונה על הקריטריונים של משרד הבריאות - BMI מעל 40 או BMI בין 35-40 עם מחלות נילוות כמו סכרת יתר לחץ דם וכו' אשמח לענות על כל שאלה בנושא. הפורום הינו אמיתי לחלוטין ולא פיקציה. דר' גרון

21/01/2008 | 22:24 | מאת: bwomen חדש פורום- פלסטיקה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר