עור מיותר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/06/2009 | 11:23 | מאת: arie

בחמש השנים האחרונות לקחתי אחריות על עצמי והשלתי יותר מ40 קילו על ידי תזונה נכונה והמון ספורט שחיה ריצה וחדר כושר הבעיה שנשאר לי עור מיותר בשולי הבטן לכול אורכה וזה לא נראה יפה השאלה אם יש טיפול לבעיה זו והאם יש סיכון בנתוח פלסטי איך מנתחים אני בן 45

שלום רב, בעייה של עודף עור פותרים על ידי ניתוח פלסטי. בכל ניתוח יש סיכון וגם בניתוח הזה. אני ממליץ לך להתייעץ עם כירורג פלסטי המומחה בסוג הזה של ניתוחים. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר