בלון לקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/06/2009 | 22:19 | מאת: נירית

ד"ר ניסים גרון שלום אני מעוניינת לעשות בלון בקיבה מאחר ואני לא עומדת בקריטריונים של טבעת בקיבה . אני מבינה שאפשר באיכילוב לעשות זאת שאלתי היא האם זה מוכר בקופת החולים כללית מושלם ? למי עלי לפנות ?

שלום לך, בעבר זה היה מוכר במושלם. אני מניח שעם השתתפות עצמית כלשהי. אני לא יודע מה המצב עכשיו. אני רושם לך טלפון של סוכנת החברה של הבלון. אני חושב שהיא תוכל לעזור לך. 0546797868 קוראים לה יעל טל. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר