טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/05/2009 | 17:11 | מאת: לילי

אני בת 45 עוסקת בספורט 8 שנים בגלל שנגמר לי המחזור אינני מצליחה לרדת במשקל אני סובלת משומן בדם כולסטרול עייפות כובד ברגליים אני שוקלת כעת 100 קילו האם אני פוטנציאלית לניתוח אה ויש לי נטיה לסכרתגם אנא תנו לי תשובה בבקשה ..נ

שלום לך, לא מספיק המשקל צריך לדעת גם את הגובה. לא ברור לי מה זה נטיה לסוכרת. האם יש לך או האם את מטופלת? בעיקרון הקריטריונים לניתוח נקבעים לפי BMI שהינו מדד המתייחס למשקל ולגובה. בברכה דר' נסים גרון

19/05/2009 | 12:13 | מאת: לילי

אמ זה חשוב גובהי הוא 163 מה שמתריד אותי מדוע קשה לי לרדת במשקל אעפ שאני ממעיטה בכמות האוכל ואוכלת אוכל מופחת שומנ ובריא ירקות לחם קל גבינה 5אחוז גמ במכון כושר כולמ אומרימ לי שאני עמ כל הספורט מזמנ הייתי צריכה רזה אני לשימת ליבך עושה ספורט אירובי 4שעות שבועיות אבל לא יורדת גרמ נורא מפריע לי השומן בבטן אה דרך אגב 0נכשלקחתי גלולות ירדתי בלי דיאטה ..5קילו לגיל המעבר יש השפעה מכריעה אצלי הה בירידה במשקל מה לעשות לצום לא היתה דיאטה שלא עשיתי לצערי הגעתי למסקנה שרק טבעת בקיבה תעזור לי אני מוכנה נפשית לזה מקוה שיסכימו לנתח אותי ויעזרו לי באיכות החיימ והבריאות אני אפנה למרפאה להשמנה שמ שלחה אותי רופאת המשפחה נ..לי

שלום לך, ה BMI שלך הינו כ 37. מנתחים מ BMI 40 ומעלה, אלא אם יש מחלות נילוות הקשורות להשמנה. לא בטוח שיאשרו לך ניתוח להרזייה. את צריכה להגיע לכירורג ולקבל המלצה לניתוח ואיתה לבקש אישור מהגורם שמאשר ניתוחים בקופה אליה את שייכת. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר