היי ד"ר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/05/2009 | 15:28 | מאת: אמא מדכאת

שלום לך ד"ר בתי בת 18 שוקלת 92 גובה 1.62 היא בדיכאון ממשקלה היא נסגרת בחדרה ולא יוצאת ימים ,אין לה חברות ,קוראים לה בשמות חיבה והיא צריכה להתגייס ב20 ביולי אך היא לא מוכנה בגלל המשקלה שמעתי על טבעת ורציתי שהיא תעבור את ניתוח אך הרופא המשפחה אמרה שהיא לא עומדת בקרטונים היא נסיתה מלא דיאטות אך שום לא עזר אני בתור אמא מדכאת לראות את בתי במצב כזה המצב כלכלי לא מאפשר לעשות את טבעת פרטי ולכן אני לא יודעת מה לעשות. יש לי מושלם .. משלמים כל כך הרבה כסף כל שנים שצריכים את עזרה של מושלם הוא לא עזר.. תודה לך

שלום לך, אני מבין אותך וממשתתף בדאגה שלך. לצערי הרב רופא המשפחה צודק והיא אינה עומדת בקריטריונים לניתוח. זה לא קשור לעלויות כי גם באופן פרטי לא מנתחים מי שלא מתאים. אני מציע לך לנסות קבוצות תמיכה כמו אכלים אנונימים או שומרי משקל וכו' לפעמים בקבוצה מצליחים יותר מאשר לבד. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר