בלון לקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/06/2007 | 13:44 | מאת: gogo

שלום B/M/I=37 ברצוני לעבור החדרת בלון לקיבה לשישה חודשים. למי אני צריכה לפנות-לרופא משפחה או .... מה הם העלויות הכספיות של הניתוח למבוטחים של קופת חולים כללית פלטינום איפה מבצעים את הניתוח. תודה רבה

שלום, צריך לפנות לאחד מהמקומות בו מבצעים את הפעולה ( לא ניתוח), ולשאול ישירות.( רמב"ם, איכילוב, תל השומר ואולי עוד...). אני חושב שזה מוכר בסל המשלים של הקופות, לא בסל הרגיל. לגבי המחיר אפשר לפנות למוקד המושלם של הקופה שלך. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר