ניתוח???

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/03/2009 | 17:47 | מאת: עדנה

אני בת 42 גובה 1.50 מ' משקל 75-80 סובלת מסוכרת סוג 2 מזה כ-10 שנים. מטופלת בגלובטיק וגלוקופג' 3 פעמים ביום. אין שיפור במצב אלא רק החמרה לא מצליחה לרדת במשקל. האם ניתול מעקף מומלץ? איך מתחילה את התהליך? חברת קופ"ח לאומית ויש לי ביטוח סיעודי זהב.

שלום לך, ה BMI שלך הוא 35.5 כאשר את שוקלת 80 ק"ג. זה גבולי אבל יחד עם הסוכרת שלך נמצא בתחום בו מאשרים ניתוח. נראה לי שאולי במשקל שלך מעקף הוא יותר ממה שאת צריכה. סביר להניח שניתוח שירוול קיבה יעשה את העבודה. עלייך לפנות לכירורג שעוסק בתחום כדי להתחיל את התהליך. הוא כבר ינחה אותך. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר