היי ד"ר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/03/2009 | 23:24 | מאת: לירי

שלום לך ד"ר אני בת 18 שוקלת 95 גובה 1.64 סובלת מלחץ דם גבוה 150 על 110 אני צריכה להעביר ניתוח שקדים לא נתחתי בגלל הלחץ הדם הגבוה ורופא משפחה לא מוכן לתת לי כדורים הוא אמר שאני צעירה מידי נסיתי דיאטה ירדתי 12 ק"ג אך אחרי כמה זמן עליתי פי שתיים יש לי את שקדים כבר 3 שנים והם מפריעים לי מאוד ואם אני לא ירד במשקל אני לא ינתח חושב שיאשרו לי ניתוח טבעת? תודה על הקשבהה

שלום לירי.ה BMI שלך הינו 35 וקצת.המשקל יחד עם לחץ דם מוגבר זה אומר שלפי הקריטריונים של משרד הבריאות מגיע לך ניתוח. לא תמיד קופת חולים מאשרת את הניתוח וצריל ללחוץ עליהם.תלוי גם איזו קופת חולים. לגבי סוג הניתוח, אני הייתי חושב שוב לפני שהייתי עושה ניתוח טבעת. קיימת גם אופציה של שירוול קיבה. כדאי להתייעץ בצורה יסודית עם הכירורג שלך לגבי סוג הניתוח. בהצלחה. דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר