בלון לקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/06/2007 | 16:09 | מאת: ddd

שלום אני סובלת מהשמנת יתר אך לא מתאחמה עדיין לניתוח האם אני יכולה להשתמש בבלון לקיבה כמה זה מוריד -- איך עושים אותות-- למי צריך לפנות האם זה בסל בריאות תודה

שלום, ניתן לעשות בלון במספר מרכזים בארץ (איכילוב, תל השומר, רמב"ם ואחרים) אני חושב שזה לא בסל אבל אולי כן מכוסה על ידי הביטוח המשלים. מחדירים אותו לקיבה כמו בדיקה שנקראת גסטרוסקופיה או כמו הכנסת זונדה . נעשה בהרדמה (טשטוש) חלקית. צריך לפנות ישירות למקומות שעושים ולהתעניין. יורדים 10-15% מהמשקל העודף. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר