האם אני עומד בקרטריונים לניתוח להורדת משקל.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/01/2009 | 23:47 | מאת: אנונימי.

ד"ר גורן שלום. אני גבר בן 35 גובה 185ס"מ משקל 140ק"ג .ישל לי סכרת סוג 2 לא מואזנת . אני תושב הגליל וחבר בקפ"ח לאומית.ויש לי ביטוח בריאות של חברת הראל. אני מעונין לעשות ניתוח להורדה במשקל ולשמרו לטווח הארוך. על איזה ניתוח היתה ממליץ?. על איזה רופא או מרכז רפואי בצפון היתה ממליץ? האם חברת הביטוח מכסה ניתוח כזה? תודה.

שלום רב, אתה עומד בקריטריונים לניתוח להורדה במשקל. האפשרויות שהייתי ממליץ עליהן הן או מעקף קיבה או שירוול קיבה. החלטה סופית צריכה להיות אחרי שתשמע הסבר מפורט על כל ניתוח כולל תוצאות וסיכונים. אני כמובן ממליץ על עצמי. הניתוח מכוסה על ידי קופות החולים באופן מלא בבתי החולים הציבוריים. בבתי החולים הפרטיים יש כיסוי חלקי לפי תנאי הביטוח. אם אין הסתייגות בביטוח שלך בהראל אז הוא אמור לחסות באופן מלא. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר