ניתוחים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/05/2007 | 16:13 | מאת: ghj

שלום האם יש פתרונות ניתוחיים שעומדות בפני מי שה-BMI שלו הוא בין 30 ל-40 מה עם ניתוחים באופן פרטי ולא דרך הקופה-- כמה זה עולה תודה רבה

15/06/2007 | 15:48 | מאת: דליה

כמה עשרות אלפי שקלים בשקט.. מי שמגיע כמעט ל BMI 40 יכול לעבור ניתוח. האחרים עסתפקו בתזונה ודיאטה

שלום, אפשר להחדיר בלון לקיבה ל 6 חודשים. טיפול פרטי לטבעת יקר ויכול להגיע ל כ 30000 ש"ח, תלוי מי והיכן. במידה וה BMI בין 35-40 ויש מחלות נילוות אולי יאשרו את הניתוח בקופה. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר