סידרי גודל עלויות זמן הניתוח החלמה ואחריו

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/05/2007 | 11:28 | מאת: אורחת

אשמח לדעת סידרי עלויות של ניתוח שאיבת שומן ביריכיים: האם זה לפי כמות השאיבה או לפי פאר ניתוח. פחות או יותר זמן ניתוח - רמת סיכון ואחוזי הצלחה. זמן החלמה, ולסיום קראתי שאחרי ניתוח כזה צריך ללכת עם מכנס אלסטי כ-שלושה חודשים כל היום - אשמח לקבל פרטים ואם יש איזה המלצה לאיזור או רופא בארץ שידוע כמבצע עם הניתוחים בתחום הכי גדולים וטובים. אם קיים אחד או אחת שכזה.

עלייך לפנות לכירורג פלסטיקאי שעוסק בתחום. אין לי ידע בנושא. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר