תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/12/2006 | 12:39 | מאת: רונית

אני קוראת בזאת למנהל הפורום להיות הוגן מספיק ולהזכיר גם את תופעות הלוואי שעלולות להתעורר בעקבות הפרוצדורות המוזכרות תחת שמו. לא הכל ורוד ואופטימי...

16/03/2007 | 20:44 | מאת: אורן

משיחה והרצאה של ד.ר גרון אני יכול לומר ש ד.ר. גרון ניחן ביושר אישי ומקצועי ולצד ההסבר על האופציות הכירורגיות מסביר היטב את הסיכונים האפשריים, את ההשלכות של ההתערבויות הכירורגיות לחיוב ולשלילה ומביא סטטיסטיקות מחקריות לגבי הסיכונים ומציג יחס של סיכון מול סיכוי עם כל הקלפים על השולחן , הוא לא מציג את הכל כורוד. לכן טענתך המציגה כביכול ניסיון למניפולציה היא לא נכונה ולא במקום בברכה אורן

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר