טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/12/2008 | 18:22 | מאת: רונית

אני עומדת לפני ניתוח טבעת בקיבה (עוד שבועיים)ן ואמני ךא מצליחה לאזן את הסוגר שלי כרגע הוא עומד על 250 לאחר צום לילה, האם הרופא לא יתנח אותי בגלל זה?

שלום לך, ראשית אני רוצה לאחל לך בהצלחה בניתוח המתקרב. עלייך לנסות לאזן את הסוכר בצורה אופטימלית. לא ברור לי אם את מקבלת תרופות באופן קבוע. עלייך לגשת לרופא המשפחה ולאזן את הסוכר. אי איזון יכול לגרום לדחיית הניתוח אבל אני בטוח שאת תוכלי בעזרת הרופא שלך לאזן. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר