ניתוח שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/05/2007 | 15:10 | מאת: אורחת

ד"ר שלום, אני בחורה בת 33 אם לשני ילדים ובגובה 1.70 ומשקל 63 ק"ג . מזה שנים שאני בדיאטה כזו או אחרת. לא משנה מה אני עושה וכמה אני יורדת תמיד יש לי בעיה של שומן ברגלים יותר נכון יריכיים זה במבנה שלי. קראתי כתבה על שניתוח שאיבת שומן זה לא לשמנים אלה לאלה שרוצים להפטר ממבנה שומני שיושב במקום כזה או אחר. שאלתי היא לפי מה שקראתי קודם שלא כל אחד מתאים. אם אני רוצה לעשות שאיבה לא למטרת ירידה במשקלן אלה יותר למראה ולבטחון . שאלה נוספת היא שיש כיום הרבה אנשים המעסקים בתחומים האלו אייך יודעים אזה הכי טוב?? איזה שאלות צריך לשאול אותו כדי להגיע עם כל הפרטים הנחוצים.?? אשמח לקבל הפתעות.

שלום לאורחת, ניתוח שאיבת שומן יכול לעזור לך כפי שתארת. את הניתוח מבצעים פלסטיקאים, והם נחשבים כניתוחים קוסמטיים. הדרך הטובה ביותר למצוא כירורג מתאים היא לשאול כאלה שכבר עברו את הניתוח ולהתרשם מניסיונם של אחרים. צר לי, אין לי תשובות מפתיעות. בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר