ניתוח להרזיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/05/2007 | 15:47 | מאת: AAA

אני בת 23-- גובה 1:60 משקל:94 כבר כמעט 10 חודשים אני בדיאטה שמשלבת לקיחת תרופה להרזייה בשילוב עם ספורט של 3 פעמים בשבוע. ירדתי כ-10 ק"ג אבל בחודשיים האחרונים אני לא יורדת. נמאס לי מהדיאטה אין לי יותר כוח. המשקל שלי משפיע מאוד לרעה על כל החיים שלי. מה הם הפתרונות הניתוחיים שקיימים בשוק ויכולים לעזור לי-- אני מעונינת בניתוח שלא ישפיע לרעה על הגוף שלי בעתיד וללא תופעות לוואי. חשבתי על ניתוח לשאיבת שומנים-- מה אתה חושב? תודה רבה מראש

שלום לך, לצערי אין עדיין דבר כזה שנקרא ניתוח ללא סיבוכים או תופעות לוואי. ה BMI שלך הינו 37, זהו מדד שמתייחס למשקל ולגובה ולפיו נקבעים הקריטריונים לניתוח. כיום מנתחים מי שהBMI שלו 40 ומעלה או BMI35-40 עם מחלות נילוות.כמו לחץ דם סוכרת וכו' אם אין לך מחלות נילוות את לא מתאימה לניתוח. קיימת אופציה של בלון שמוחדר לקיבה ל 6 חודשים וגורם לירידה במשקל. תמיד תצטרכי לעשות דיאטה ולשמור על מה שאת אוכלת. הניתוח לא בא במקום דיאטה אלא הוא עוזר לך לעמוד בה. ניתוח שאיבת שומן אינו ניתוח הרזיה ואיני ממילץ עליו כלל. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר