תודה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/11/2008 | 22:44 | מאת: טליה

ראשית תודה על התשובה הכנה. בעברי סבלתי מל.ד גבוה ,האם זו עובדה שיכולה לקדם את האינטרס שלי? אבי סבל מל.ד גבוה ,סוכרת ,ולב,כמדומני (לצערי)כל הנ"ל מכניס אותי לסיכון גבוה של ריסק למחלות... האם רק ה "BNI" נחשב?

שלום לך, צר לי אבל הקריטריונים הם די נוקשים ונכון לעכשיו לא נראה שיאושר לך ניתוח. את יכולה לנסות כל פעילות אחרת כמו קבוצות תמיכה וכו' יש אופציה של הכנסת בלון לקיבה למשך 6 חודשים. בזמן שהוא מנופח בקיבה אז אוכלים פחות ויורדים במשקל. הפעולה היא כמו גסטרוסקופיה ונעשית בהרדמה קלה. אחרי 6 חודשים חייבים להוציא את הבלון. אם בזמן הזה שינית את הרגלי האכילה שלך להרגלים בריאים יותר אולי תשמרי על המשקל. חלק גדול מהאנשים לצערי עולה די מהר חזרה. אם זה מעניין לך אז תתקשרי ל סוכנת החברה המשווקת והיא תסביר לך איך ואיפוא. יעל טל 054-6797868 בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר