לקראת ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/10/2008 | 17:25 | מאת: שפרה

שלום ד"ר גרון, החלטתי שאני מעוניינת בניתוח שרוול. אני חברת קופ"ח כללית באזור עפולה, עם כללית מושלם. הנתונים שלי מתאימים לניתוח. האם אקבל הפנייה מהקופה אליך לבי"ח פוריה או שאוכל להנתח אצליך רק באסותא? וכמה היא ההשתתפות העצמית בניתוח זה? תודה

28/10/2008 | 23:42 | מאת: תמי

בקשר להשתתפות העצמית היום ביררתי וזה עולה כ800 ש"ח + על כל המוצרים הרפואים שמשתמשים בהם בזמן הניתוח כגון : סיכות ועוד... זה יכול גם להגיע ל3000 ש"ח על פי הפקידות בבית חולים אסותא. שיהיה לך בהצלחה

שלום שפרה, אם את עומדת בקריטריונים לניתוח את יכולה לקבל הפנייה לבית חולים פוריה. במקרה כזה הניתוח לא עולה כסף בכלל!!! אבל יש הגבלות של בית חולים ציבורי, כלומר, תורים ארוכים, כ חצי שנה ואת לא יכולה לבחור את המנתח. לצערי האינפורמציה לגבי עלויות באסותא אינן נכונות. השתתפות עצמית לניתוח שירוול קיבה לחברי המושלם הינה 9600 ש"ח. בנוסף יש חצי מעלויות הסיכות ויחד זה יכול להגיע ל 15000-16000 ש"ח. למושלם פלטינום כ 5000- 6000 ש"ח. בהצלחה דר' נסים גרון

29/10/2008 | 20:15 | מאת: שפרה

האם ביטוח של כלל יוזיל לי את עלות הניתוח באסותא? תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר