בלון לתוך הקיבה כאמצעי להורדה במשקל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/05/2007 | 14:32 | מאת: לני

שלום אני סובל מהשמנת יתר(BMI=41) בן 47 בריא. לאחר כשלון בדיאטות למינהם ולנוכח החשש מהליך כירוגי פולשני, שמעתי על הליך של ניפוח בלון בתוך הקיבה כאמצעי לירידה במשקל. האם זהו הליך מוכר ובטוח? מהי יעילותו?והאם יש הגבלה בפעילות המטופל בזמן שהבלון מצוי בקיבתו? (פעילות גופנית,טיסות וכו')

שלום, הליך הכנסת בלון הינו הליך מוכר. היעילות שלו מוגבלת במידת הירידה במשקל ובמשך הזמן. צריך להוציא את הטבעת אחרי 6 חודשים. מאחר ואתה מתאים לניתוח להרזיה הייתי ממליץ על ניתוח שאומנם קשה ואולי מסוכן יותר , אבל יעיל הרבה יותר ולטווח ארוך. אין הגבלה אחרי הבלון בפעילויות השונות. בהצלחה. דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר