עזרא בפיענוח בדיקה.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/10/2008 | 21:28 | מאת: רוזה ארמוזה

שלוםרב, אני בת 49 מועמדת לניתוח טבעת, במסרת הבדיקות הנדרשות עשיתי בדיקת ארגומטריה. בי אמ אי שלי הוא 37.5 לבקשתי הופסקה הבדיקה בגלל שכאבו לי הרגליים אחרי 7 דקות. ואלו ממצאיה, הושג דופק של 149, המקסמלי 87.1 בדיקת מאמץ ללא איכסמיה. נדרשת קואלציה קלינית ובהתאם לשקול ביצוע מיפוי לב במאמץ. התשובה נמסרה לי על ידי האחות, כששאלתי אם אני יכולה לעבור את הניתוח שמעתי את הרופא שישב בצד השני של החדר מוסר את תשובתו דרך האחות, (כנראה לא היה נאה לו לדבר איתי) שאין בעיה ולגשת לרופאת המשפחה. הרופאה המחוזית מבקשת עכשיו אישור מקרדיאולוג. מה קורה? מה הפרוש? ואם קטנו הסיכויים לניתוח? תודה מראש.

שלום לך, אני לא מומחה בקריאת מבחן מאמץ, אבל לפי התאור שלך נראה לי שהבדיקה תקינה. עלייך לגשת לרופא קרדיולוג עם הבדיקה והוא קרוב לוודאי יתן לך אישור שהכל בסדר. אין לך מה לדאוג וסביר שהניתוח יאושר. חג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר