מבקשת הצרת טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/10/2008 | 19:14 | מאת: חנה

ד"ר גרון שלום עברתי ניתוח לפני כחצי שנה וניפוח של 3 ס"ס לפני כשלושה חודשים נכון להיום אני לא מגישה את הירידה ומבקשת ניפוח נוסף (עברתי גם תאונת דרכים ונפלתי על צד שמאל)ההיתי מאוד רוצה שתבדוק שהכול בסדר שמתקשרים להזמין תור יש רק בסוף צדמבר האם תוכל לקבל אותי לפני כן בלי תור? אודה לך מאוד וחג שמח חנה

שלום חנה, אני מצטער אבל התורים הם כאלה. אני מזמין כל מנותח לביקורת כל כ 3 חודשים. אני מניח שאם היית מזמינה אז, היית יכולה כעת להגיע למרפאה. אני מסכים לךבאופן חד פעמי להגיע למרפאה שלי עוד 3 שבועות בלי תור, רק עם התחייבות בסביבות 12 בצהריים. חג שמח דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר