יום כיפור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/10/2008 | 19:21 | מאת: רוית

הי ד"ר ושנה טובה האם לדעתך אפשר לצום ביום כיפור? (אני 3 חודשים לאחר הניתוח - 10.7), חוששת קצת שלא אוכל לשתות מספיק לפני הצום וגם הארוחה המפסקת לא יכולה להיות גדולה. מחכה לתשובתך גמר חתימה טובה רוית

שלום רוית, שנה טובה וגמר חתימה טובה. אני חושב שאם את רוצה את יכולה לצום. אין צורך לשתות בצורה חריגה לפני ולא נורא שלא תהיה ארוחה גדולה אחרי. את יכולה אם קשה לך להחליט שאת רק שותה מים. בהצלחה דר' נסים גרון

11/10/2008 | 20:55 | מאת: רוית

הי ד"ר תודה, רק רצית להגיד שהצום עבר בהצלחה,(גם לא שתיתי, ) והכל טוב, אני מתלבטת האם יש צורך שאבוא לביקורת שוב? מחכה לתשובתך רוית

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר