משככים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/09/2008 | 23:32 | מאת: דורין

שלום אני כחודשיים אחרי ניתוח שרוול כנראה שהתקררתי או משהו כי ממש כואב לי הגרון ואני כבר יומיים בלי קול אני מקווה שזה ווראלי בכל אופן השאלה אם מותר לי איזשהו משכך כאבים( כי כדורים אני לא יכולה לבלוע) ואם בכל זאת מתפתח לי משהו מה אני יכולה לקחת?? תודה מראש ושנה טובה

שלום דורין, את יכולה לשתות אופטלגין בטיפות. אפשר גם לשבור כדורים ולבלוע. יש גם נרות כך שאני מקווה שתסתדרי. שנה טובה ובריאה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר