BILIRUBIN-TOTAL

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/09/2008 | 19:39 | מאת: רוית

הי ד"ר רוית שמי זוכר? ניתחת אותי באסתוא לפני חודשיים בדיוק (10.7) עשיתי היום בדיקות דם התוצאה של הבדיקה BILIRUBIN-TOTAL יצאה 1.9 הערכים 0.3-1.2 ברופאה שלי נלחצה בקשה שאבוא שוב לבדיקות. נראה לך שיש מה להלחץ? אגב ה- BILIRUBIN-DIRECT = 0.33 שהערכים 0.0-0.2 מודה לך על התשובה, נפגש בביקורת הבאה רוית

שלום רוית, זוכר גם זוכר. אין בכלל מה להלחץ. הערך מעט גבוה, אבל מאחר והישיר (DIRECT) הינו בגדר הנורמה כנראה שאין לזה שום משמעות. במיוחד אם שאר הערכים של תפקודי כבד תקינים. אפשר לחזור על הבדיקות אחרי מס' חודשים. בברכה ולהתראות, דר' נסים גרון

12/09/2008 | 19:28 | מאת: רוית

הי ד"ר תודה רבה, הרגעת אותי מאד, אגב אני כבר 20 ק"ג פחות,( 5 לפני הניתוח בשבועיים של הכלכלה הנוזלית, ו- 15 אחרי.) ההרגשה מדהימה, מתחיל להיות נחמד להסתכל במראה. כל טוב, נפגש עוד חודשיים בערך. שוב תודה, רוית

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר