ניתוח שרוול - קופת חולים כללית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/09/2008 | 23:16 | מאת: מרי

ערב טוב , האם אתה עובד עם קופת חולים כללית בפוריה + אסותא חיפה ?

שלום מרי, אני עובד בבית חולים פוריה עם כל מי שמביא התחייבות לבית החולים, וזה לא משנה מאיזה קופה הוא. בדרך כלל קופת חולים כללית לא מספקת התחייבויות למי שלא שייך לאזור. אם את שייכת לאזור של פוריה אז את יכולה להינתח בבית החולים. באסותא חיפה אני מנתח מבוטחי קופת חולים כללית עם מושלם. או מבוטחי מכבי או כל כיסוי ביטוחי אחר. בברכה דר' נסים גרון

09/07/2011 | 23:21 | מאת: סרוסי זיוה

ברצוני לעבור ניתוח שרוול באסוטה. איך מגיעים לשיחה ולקביעת טור לניתוח יש לי את כל הבדיקות ואת כל הנתונים הדרושים לניתוח בבקשה ליצור איתי קשר.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר