ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/09/2008 | 22:18 | מאת: אבנר

עברתי ניתוח שרוול ואני אוכל לפי תפריט שקיבלתי מדיאטנית קלינית בבית החולים מוזר לי הכמויות שנתנו לי לאכול יוגורט אחד וכמה כפיות טונה וכו" האם זה תקין לאדם שאחרי ניתוח אני אדם פעיל ושורף אנרגיה אשמח אם תענה לבקשתי

שלום אבנר, אני בטוח שאתה רגיל לאכול כמויות אחרות לפני הניתוח. כעת אחרי הניתוח הכמויות שהקיבה יכולה להכיל הם קטנות וצריך לאכול מספר ( כ 5 ) ארוחות קטנות במקום 3 גדולות שאנו רגילים. אני סומך על הדיאטנית שחישבה את כמות הקלוריות וכמות החלבונים בדיאטה שלך כדי להגיע למינימום הדרוש. במידה ואת מרגיש טוב אז תמשיך עם ההמלצות. במידה ואתה מרגיש חלש מידי אז עליך להתייעץ אתה מחדש או להתייעץ עם דיאטנית אחרת. עליך לזכור שמטרת הניתוח היא לרדת במשקל וזה מושג על ידי שריפת כמות רבה יותר של אנרגייה ממה שאתה צורך. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר