השמנת יתר וסכרת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/09/2008 | 13:01 | מאת: עינת

אני אחרי לידה עם סכרת הריון אימי וסבתי מזריקות אינסולין גובהי 170 שוקלת 107 אני כרגע לא סובלת מסכרת אך הרופאה אמרה שאם לא ארד אני אחלה במחלה וגם יהיה לי לחץ דם גבוה כמו בזמן ההריון דר אבינוח שעושה טבעת בקופת חולים מכבי אמר לי שלא יאשרו לי את הניתוח כל עוד אני לא חולת סכרת אלה רק בגדר סכנה ועלי לעלות לפחות עוד 10 קילו מה עדיף לעשות לעלות במשקל או לנסות לרדת בכוחות עצמי למרות שמאוד קשה לי ואני לא מצליחה יש גם באופן פרטי לעשות את הניתוח כדי שיאושר לי בלי לעלות במשקל

שלום עינת. ה BMI שלך כרגע הינו 37. זה נכון שאת מתחת לקריטריונים אבל זה מאוד גבולי ויכול להיות מצב שכן יאשרו לך את הניתוח. אני בשום פנים ואופן לא הייתי עולה במשקל כדי לאשר הניתוח. תמיד לנסות לרדת. אני מציע שתגיעי אליי למרפאה באסותא חיפה ואני אכתוב מכתב המלצה ואולי הניתוח יאושר. אני חושב שמגיע לך ניתוח וצריך להתאמץ כדי לאשר אותו. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר